Ledig tjänst som CNC-operatör

VI VÄXER OCH BEHÖVER BLI FLER CNC-OPERATÖRER I VÅRT GÄNG

Vår orderingång är god och vi håller på att expandera, vi har bland annat investerat i en helt ny DMG-maskin som levereras till oss i Trollhättan i slutet av året.

Vi har idag ett mycket kompetent och härligt gäng som arbetar i en spännande och växande bransch med många utmaningar. Det är därför viktigt att man gillar att lära sig nya saker, att man kan ta eget ansvar och att man har en positiv attityd för att man ska trivas hos oss. Vid rekrytering lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tror dessutom på mångfald och jämställdhet och att olika erfarenheter är en styrka.

Så har du en utbildning från industritekniskt gymnasium eller motsvarande, behärskar du något utav styrsystemen Siemens, Fanuc eller Heidenhain, är du en lagspelare som arbetar systematiskt och är noggrann och resultatinriktad, behärskar du svenska i tal och skrift och är du dessutom intresserad av att bli en i vårt gäng? Skicka då din intresseansökan till vår HR Sofia Bryntesson. sofia.bryntesson@tooltec.se

Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av CNC-bearbetning, ritningsläsning, har truckkort och att du behärskar engelska i tal och skrift.

Men innan du vet om du är intresserad vill du kanske veta mer om vilka vi på Tooltec är och vad du kan få arbeta med hos oss?

Vi på Tooltec utför avancerad tillverkning av komponenter och vi gör det genom att fräsa, svarva, gnista och borra i komplicerade material. Vår maskinpark är unik, inte bara för den stora mängden maskiner vi har, utan även för att vi bland annat har marknadens mest avancerade beredning för 5-axlig fleroperationsbearbetning.

Våra kunder finns i dag inom gasturbin-, flyg- och rymdindustrin samt inom energiutvinning.
Vi är certifierade enligt AS9100, ISO 9001 och ISO 14001:

Vi jobbar med våra kunder från idé till färdig produkt. Vi är snabba på att hitta lösningar, ställa om och bearbeta komplicerade material. Vi är stolta över den höga kvalité vi levererar.

Vi är idag nästan 80 anställda på Tooltec, varav drygt 55 arbetar i produktion. Vi består av tre avdelningar i Trollhättan och en avdelning i Marieholm i Göteborg. Vi arbetar 2-skift samt även ständig natt i viss omfattning. I dagsläget arbetar enligt oss för få kvinnor i produktionen, varför vi gärna ser att det blir fler.

Som operatör hos oss får du möjlighet att arbeta med allt från karusellsvarv med drivna verktyg till 5-axlig simultan bearbetning.

Så vill du bli en i gänget så skicka din ansökan till vår HR Sofia Bryntesson, sofia.bryntesson@tooltec.se och skriv i din ansökan till vilken enhet du söker, Trollhättan eller Marieholm.