Tooltec utför avancerad tillverkning av komponenter och vi gör det genom att fräsa, svarva, gnista och borra i komplicerade material. Vår maskinpark är unik, inte bara för den stora mängden maskiner vi har, utan även för att vi bland annat har marknadens mest avancerade beredning för 5-axlig fleroperationsbearbetning. 

Vi jobbar med våra kunder från idé till färdig produkt och många gånger är vi med i produktionsberedningsfasen då våra produktionstekniker jobbar i CAM. Vi är snabba på att hitta lösningar, ställa om och bearbeta komplicerade material. Vår kvalitetskontroll är minutiös vilket betyder att inget lämnar oss som inte är av högsta kvalitet. Våra kunder finns i dag inom gasturbinindustrin, flyg- och rymdindustrin och inom energiutvinning och offshore. Vi är certifierade enligt:

Nu söker vi efter en Personalansvarig – antar du utmaningen?

Som Personalansvarig på Tooltec kommer du att arbeta nära och operativt i vår verksamhet. Dina huvudsakliga uppgifter och ansvarsområden kommer att vara:

  • Coacha, stötta och utmana chefer och andra medarbetare i organisationen i HR-frågor, såsom kompetensutveckling, arbetsrätt, jämställdhet och arbetsmiljö.
  • Ansvara för att utreda personalbehovet i företaget tillsammans med ansvariga chefer.
  • Ansvara för rekrytering: annonsering, göra intervjuer och ta in referenser.
  • Driva arbetet med ledarskap, medarbetarengagemang och kultur.
  • Ta fram underlag inför förhandlingar och anställningsvillkor.
  • Delta eller representera arbetsgivaren vid förhandlingar.
  • Ansvara för arbetsmiljön.
  • Ge råd och hjälp i sjuk- och hälsofrågor, ofta i samarbete med företagshälsovården.
  • Redovisa och presentera statistik gällande personalfrågor, närvaro mm.

Du kommer att trivas här om du gillar att utveckla och driva processer, snabbt ser helheter och tycker om att ha mycket på gång samtidigt. Vi tror därför att du har hög kapacitet, är analytiskt lagd, tycker om att arbeta strukturerat, är lyhörd, coachande och entusiasmerande. Du tycker om och har förmåga att arbeta såväl självständigt som att diskutera fram möjligheter i grupp.

Du har ett stort intresse för affären och kan koppla HR-aktiviteter till verksamhetsmål samtidigt som du är bra på att bygga och vårda relationer. Som person har du en positiv attityd och en naturlig fallenhet för ledarskapet. Vi söker en person med minst 5 års erfarenhet av detta arbetsinnehåll.

Vi erbjuder dig en plats i ett kompetent och härligt gäng som arbetar i en spännande och växande bransch med många utmaningar. Vi tror på mångfald, jämställdhet och att olika erfarenheter är en styrka.

Vid frågor, varmt välkommen att kontakta
Claes Haraldsson, VD på Tooltec AB
0520-488220.
CV med tillhörande personligt brev skickas till claes.haraldsson@tooltec.se

Vi ser fram emot att träffa dig!