Spontanansökan CNC-operatör

Spontanansökan CNC-operatörer

Tooltec utför avancerad tillverkning av komponenter och vi gör det genom att fräsa, svarva, slipa, gnista och borra i komplicerade material. Vår maskinpark är unik, inte bara för den stora mängden maskiner vi har, utan även för att vi bland annat har marknadens mest avancerade beredning för 5-axlig fleroperationsbearbetning. 

Våra kunder finns i dag inom gasturbin-, flyg- och rymdindustrin samt inom energiutvinning. Vi är certifierade enligt:

Vi jobbar med våra kunder från idé till färdig produkt. Vi är snabba på att hitta lösningar, ställa om och bearbeta komplicerade material. Vår kvalitetskontroll är minutiös vilket betyder att inget lämnar oss som inte är av högsta kvalitet. Vi är totalt 58 medarbetare på Tooltec, varav drygt 40 av oss arbetar i produktion. Vi består av tre avdelningar som arbetar 2-skift. I dagsläget arbetar endast två kvinnor i produktionen och vi ser gärna fler

Som operatör hos oss är du flexibel och får möjlighet att arbeta med allt från 5-axlig simultan bearbetning till 3-axlig samt karusellsvarv med drivna verktyg. 

Du som skickar din spontanansökan till oss ska ha erfarenhet av tillverkning i CNC-maskiner där du behärskar styrsystemen Siemens, Fanuc och Heidenhain. Du ska även ha erfarenhet av ritningsläsning. Du behärskar svenska i tal och skrift. Engelska är meriterande. Du behöver vara noggrann och kvalitetsmedveten. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som i grupp och ha förmåga att lösa ev problem som uppstår. Du måste kunna hantera stressiga situationer utan att det påverkar kvaliteten. En förutsättning för att trivas hos oss är också att du gillar att lära dig nya saker, kan ta eget ansvar och är positiv. Vi tror att du har en utbildning från industritekniskt gymnasium eller motsvarande och erfarenhet från industrin samt ett brinnande intresse för skärande bearbetning. Truckkort är meriterande men inget krav. 

Vi erbjuder dig en plats i ett kompetent och härligt gäng som arbetar i en spännande och växande bransch med många utmaningar. Vi tror på mångfald och jämställdhet och att olika erfarenheter är en styrka.

Välkommen att kontakta oss 
Skicka din spontanansökan till info@tooltec.se, urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!